Для інвалідів Тернополя є робочі місця

Про це йшла мова на засіданні круглого столу влади з представниками Тернопільської міської організації «Інваліди опорно-рухового апарату», який відбувся 12 жовтня в залі засідань міськради. Люди з обмеженими фізичними можливостями спілкувалися із заступником міського голови Леонідом Бицюрою, керівниками структурних підрозділів міської ради, директором Тернопільського міськрайцентру зайнятості Анатолієм Куриляком, керівництвом Тернопільського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Для цієї категорії інвалідів у Тернопільському міськрайонному центрі зайнятості є вакантні місця. Їх можуть зайняти люди, які здатні будуть працювати за запропонованими видами професій. Для ознайомлення з вакансіями потрібно звернутися у міськрайонний центр зайнятості за адресою вул. Текстильна, 1б.

У міськрайонному центрі зайнятості діє система доставки людини з обмеженими фізичними можливостями у відповідні підрозділи. Організована вона таким чином, що інвалід може викликати ліфт з вулиці, натисканням відповідної кнопки. Далі по коридору він в’їжджає в ліфт, який доставить його на потрібний поверх.

Коментарі вимкнені.