Для вихованців дитячих будинків танцювали “ча-ча-ча”

25 грудня  студенти ТНПУ та активні учасники волонтерського руху допомагали у створенні новорічного настрою громадським організаціям ТОГО «Танцювальний центр Ларівель» та ТММГО «Віра, Надія, Любов».
У неділю, коли весь світ святкує Різдво (за Григоріанським стилем), громадські організації Тернополя створили чарівну атмосферу зимової казки у приміщенні обласної філармонії – новорічний благодійний концерт. Маленькі ангелятка засяяли на сцені, легенький сніжок закружляв під зимову святкову музику. Дід Мороз і Снігурочка зачитували дитячі листи, дарували подарунки, а танцювальні колективи – святкові виступи.  Полька, танго, танець живота (дорослих і діток), хіп-хоп, сальса, ча-ча-ча, джаз та багато інших танцювальних напрямів були представлені глядачам на сцені.
Серед запрошених були вихованці двох дитячих будинків – обласного комунального для дітей шкільного віку (С. Бандери) та притулку для неповнолітніх (Стрімка). 34 дитини отримали подарунки (солодощі та зошити) від яскравих помічників Дідуся Мороза – волонтерів.

Коментарі вимкнені.