До координаційної ради з питань розвитку підприємництва вирішили взяти представників громадських формувань

Відбулось засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва при облдержадміністрації.

У засіданні взяли участь представники обласних громадських формувань підприємців, а також асоціацій підприємців Чортківського, Зборівського, Бучацького, Заліщицького, Борщівського районів та м.Тернополя.

Координаційна рада  заслухала представників обласної ДПА щодо стану інформаційного забезпечення впровадження в Тернопільській області положень Податкового кодексу та обговорила зміни в містобудівному законодавстві, в частині скорочення кількості дозволів та термінів їх оформлення на здійснення містобудівної діяльності.

Також в ході засідання учасники були поінформовані про стан реалізації спільного україно-польського проекту, спрямованого на покращення діяльності інституцій оточення бізнесу та про результати нещодавнього візиту делегації Тернопілля в м.Познань (Великопольське воєводство, Польща).

Координаційною радою ухвалено рішення щодо розширення складу ради за рахунок представників громадських формувань підприємців з районів області, що сприятиме налагодженню співпраці бізнесу та влади, та забезпечить оперативне реагування влади на проблеми малого підприємництва.

Пропозиції щодо покращення підприємницького клімату, які висловили члени координаційної ради та запрошені, будуть направлені центральним органам виконавчої влади для внесення змін у відповідні нормативно-правові акти.

Коментарі вимкнені.