Екстрім та релакс в одному сплаві

6-7 серпня, працівники апарату Тернопільської обласної ради взяли участь у краєзнавчому сплаві півднем краю. Сплав проходив річками Стрипа та Дністер, за маршрутом Скоморохи – Губин – Устечко. Захід організувала Тернопільська обласна рада, комунальне підприємство «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр» та база відпочинку «Над Стрипою».

За словами співорганізатора акції, директора обласного інформаційно-туристичного краєзнавчого центру Лариси РИМАР, «це вже не перший сплав, який організовано ІНФОТУЦЕНТРом у цьому році з рекламною метою».

«Показово, що ми обрали саме такий цікавий та насичений маршрут, – каже Лариса РИМАР, –  Адже поєднання екстремальних віражів на швидкоплинній Стрипі, величний Дністер та мовчазні, мов камінь, круті схили каньйону дають туристам неперевершений  заряд енергії та запас вражень на декілька місяців вперед».

Серед іншого, представники  виконавчого апарату обласної ради  побували в урочищі Червоне та на Джуринському водоспаді.

Як повідомила директор ІНФОТУРЦЕНТРУ,   сплави ріками Тернопільщини – це одна з головний туристичних родзинок  краю, яку  потрібно активно пропагувати. «Ми робимо все можливе, аби сплави по Дністру мали таку ж популярність серед туристів, яку такі сплави мали  на початку минулого століття, коли відпочивати, наприклад, у Заліщиках було так само «модно», як сьогодні в  Єгипті чи Болгарії».

Коментарі вимкнені.