Федір Бортняк: Незважаючи на всі фінансові проблеми, автопарк міліції повинен бути в ідеальному стані

Сезонний технічний огляд службового транспорту відбувся днями в автогосподарстві обласного управління внутрішніх справ.
Зі слів заступника начальника обласного управління внутрішніх справ Олександра Пілюкова, в користуванні працівників обласного апарату Тернопільського міського відділу та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру налічується сто тридцять одна одиниця службового транспорту. Цьогоріч нові автомобілі отримали ряд підрозділів та галузевих служб міліції Тернопільщини. Майже весь рухомий склад пройшов необхідні технічні перевірки та готовий до експлуатації. З метою попередження аварійності на автошляхах іспити на знання правил дорожнього руху складали й водії, які закріплені за службовими авто.

Особисто стан службових автівок перевірив начальник обласного управління внутрішніх справ генерал-майор міліції Федір Бортняк. Він зокрема, наголосив, що незважаючи на всі фінансові проблеми, автопарк міліції повинен бути в ідеальному стані, адже від цього значною мірою залежить ефективність роботи всіх міліцейських підрозділів. Водночас, будь-які несправності можуть обернутися нещастям на дорозі як для самих співробітників міліції так і для інших учасників дорожнього руху.
Підсумовуючи результати перевірки очільник тернопільської міліції зазначив, що автопарк перебуває в технічно справному стані та придатний до патрулювання і виконання оперативно-службових завдань.
До слова,транспорт, яким в службових цілях користуються співробітники міліції двічі на рік проходить технічні перевірки.

Коментарі вимкнені.