Голова ОДА Валентин Хоптян передав 38 функціональних ліжок Козівській райлікарні

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян, під час перебування з робочою поїздкою в Козівському районі, передав для потреб центральної комунальної районної лікарні 38 функціональних ліжок, які було отримано завдяки співпраці влади та благодійного фонду ім.Арсена Монастирського.

Вручаючи адміністрації медичного закладу ці функціональні ліжка, голова облдержадміністрації висловив переконання, що вони стануть у нагоді тим людям, які потребують медичної допомоги та полегшить їхні страждання, завдані хворобою.

Також, перебуваючи у Козівській районній лікарні Валентин Хоптян ознайомився із умовами надання медичної допомоги.

Головний лікар закладу Юрій Дзьордзьо розповів, що сьогодні Козівська раййлікарня налічує 190 ліжок. Тут діють хірургічне, травматологічне, пологове, гінекологічне, терапевтичне, неврологічне, інфекційне, дитяче та ЛОР-відділення, а також відділення реанімації та інтенсивної терапії.

В стаціонарі за 2010 рік проведено 1331 операції. Лікарня обслуговує 39 836 населення району. Кількість працюючих становить 403 чоловік.

Голова облдержадміністрації відзначив, що сьогодні по порядку денному стоїть питання реформуванні медичної галузі України, а в ряді областей заплановано розпочати експеримент з реформування системи охорони здоров’я. Зміни зводяться до спільної мети – відпрацювати і запровадити нові економічні механізми у діяльності закладів охорони здоров’я, розширити можливості надання медичних послуг населенню та поліпшити якість медичного обслуговування.

Також Валентин Хоптян оглянув пологове відділення лікарні та вручив квіти і дарунки молодим мамам.

Коментарі вимкнені.