Голова Тернопільської облради купив з першої зарплати ліжечка для дитбудинку

Голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда віднедавна замість 5 тисяч гривень отримує 12. Відтак частину зарплати голова планує витрачати на соціальні проекти для дітей.

«Ви всі добре знаєте, що віднедавна я отримую зарплату у розмірі 12 тисяч гривень. Відтак частину цих грошей я витрачатиму на соціальні проекти для дітей. Ось 17 грудня ми вже купили за частину цих грошей дитячі меблі у будинок для дітей «Малятко». Згодом плануємо закупити слухові апарати для дітей», – зауважив Олексій Кайда.

Нагадаємо, голова Тернопільської облради Олексій Кайда пообіцяв спрямовувати на соціальні проекти надбавки до зарплат, які депутати призначили йому під час сесії облради у розмірі 90% посадового окладу.

Після ухвалення рішення облради про перегляд розміру заробітної платні Олексій Кайда зазначив: «Хочу особисто брати участь у різних соціальних проектах, допомагати соціально незахищеним, дітям-сиротам. Якщо певні надбавки передбачені державою, то нехай вони підуть на користь тим, хто потребує допомоги. Таких родин є чимало. На «додаткові» до мого окладу кошти купуватиму необхідні речі – чи пральні машини для багатодітних, чи оргтехніку, ліжечка для сиротинців, чи ліки для хворих дітей. І сам особисто їх вручатиму без будь-яких посередників».

Коментарі вимкнені.