Тернопіль вперше у своїй історії вітатиме ВІА «Веселі Біоритми»

Тернопіль вперше у своїй історії вітатиме ВІА «Веселі Біоритми», кіровоградський гурт прогресивного емо-реггі-турбошансону і ресторанного психоделу.

ВІА «Веселі Біоритми» – невеликий, але сплочьонний колектив створює для вас позитивні вібрації, лікує від різних залежностей і має неабиякий терапевтичний ефект, несе великі гуманістичні ідеї в маси, а також об’єднує люблячі серця й тільця закоханих своєю щирою лірикою і неприкритиммелодизмом.

Музично-поетичні доробки ВІА «Веселі Біоритми» є поєднанням міського романсу, музичної естетики західної музики 60-х років, української радянської естради і ямайської народної музики.

Укулеле, казу, співи (Євгеніванович Веселий-Біоритменко), мандоліна, знову казу і співи (Коля Чікєт), божественна гітара (Льоха Мопед), сексуальний бас (Вова Главний Сварщік) і настоящі барабани (неілюзорний барабанщик Барон Кардан) оспівують долі простих українців, їхні радощі і печалі, їхню мужню боротьбу із злочинною владою і колекторськими фірмами, їхні щирі почуття і чисті помисли.

Тож запрошуємо усіх тернопполян на зустріч з прекрасним і ВІА «Веселі Біоритми» у суботу 18 грудня 2010 року в арт-кафе “Коза” о 20.00.

Вхід 15 грн.

Додаткова інформація про ВІА «Веселі Біоритми» тут:
http://veselibiorytmy.com.ua/
http://www.facebook.com/veselibiorytmy
http://vkontakte.ru/club7663644
http://community.livejournal.com/veseli_biorytmy/

Коментарі вимкнені.