Хоптян розповів, як тернополяни схилились перед Януковичем

Губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян вважає, що довіра мешканців його області до президента України Віктора Януковича за рік зросла втричі.

Про це він розповів під час прес-конференції.

Голова облдержадміністрації посилається на дані соціологічного дослідження, проведеного Центром соціальних досліджень “Софія”. За його результатами, 28,4% тернополян вважають, що президент послідовно виконує свої обіцянки або намагається їх по мірі можливості виконати.

Хоптян нагадав, що Янукович уже рік керує державою.

“Якщо врахувати те, що менше 10% мешканців області голосувало за президента у другому турі, то це говорить про великий кредит довіри до влади. Він збільшився майже утричі”, – наголосив глава ОДА.

Губернатор навіть навів приклад зростання довіри.

“У нас 7 січня побував президент. Я мав можливість їхати з ним в автомобілі. Спілкувалися про стратегію і розвиток нашої області. Найбільше від чого я радів і велике задоволення мав від того наш президент – коли по дорозі від Тернополя до Кременця на всіх перехрестях і автобусних зупинках були люди. Віктор Федорович питає: “А що стільки людей багато на дорозі?” Я кажу: “Оце велике сьогодні християнське свято. І люди, знаючи, що ви будете в нашому краї, вийшли вас привітати”, – додав Хоптян.

За його словами, Янукович перепитав: “Невже мене вітають на Тернопільщині?”

Як повідомлялось раніше, автомобіль Хоптяна обладнаний спецсигналами, які можна використовувати, коли в область приїжджають перші особи держави. Проте чиновник заперечив, що користувався ними.
Олена ДЗІК, Газета

-1 thoughts on “Хоптян розповів, як тернополяни схилились перед Януковичем

  • 16:11 | 23.02.2011 о 16:11
    Permalink

    Ложь, пиздежь и провокация…

  • 16:18 | 23.02.2011 о 16:18
    Permalink

    Хоптян напевно дибіл, або відкати янику віддає! От я Тернополянин….і всі мої друзі Тернополяни..і ми не знаємо ЖОДНОГО для кого рейтинг Януковича зріс!!!! Навпаки- він катастрофічно падає!!! Який рейтинг..у країні передреволюційний стан!!!

  • 12:35 | 15.03.2011 о 12:35
    Permalink

    Хоптян забуває, що Бог бачить все – і при такому великому святі вигнати людей на дорогу мерзнути могла тільки тупа, безбожна тварюка

Коментарі вимкнені.