Капітан міліції покалічив Чижмаря, бо той завадив йому одружитися

Замовником замаху на заступника голови Київської обласної державної адміністрації Юрія Чижмаря виявився 31-річний капітан міліції територіального підрозділу міліції Головного управління у місті Києві.

Про це під час брифінгу розповів начальник Головного управління МВС України в Києві Олексій Крикун.

“Виконавцем став киянин Дмитро Котов. Затримали його в суботу 19 лютого. Під час обшуку його помешкання було виявлено кислоту, пістолет ТТ та бойові набої до нього. Чоловік у всьому зізнався. Наразі триває слідство. З’ясувалося, що грошей за замовлення він не отримував. Раніше затриманий вже мав проблеми з міліцією”, – сказав він.

Замовника затримали у вівторок 22 лютого, його ім’я не розголошується. Він знаходиться в слідчому ізоляторі міста Києва. Через три доби суд буде вирішувати питання про його подальшу долю.

У відомстві зазначили, що ніяких політичних і професійних мотивів цей злочин не має.

Мотивом стала особиста неприязнь через жінку, якою виявилася 26-річна Олександра Пап.

“Співробітник міліції зустрічався з цією жінкою десь рік. В минулому році вирішили одружитися. Але склалося так, що Юрій Чижмарь – завадив, якщо можна так сказати. – наголосив Крикун. – От він і попросив свого знайомого налякати Юрія Чижмаря”.

В результаті слідства буде вирішено міру покарання замовника і виконавця злочину. Обом загрожує позбавлення волі до 8 років.

Крикун наголосив, що буде звільнено керівництво Солом’янського районного управління, а також покарано заступників, які були кураторами цього районного управління.

Нагадаємо, 16 лютого Юрію Чижмарю плеснули в обличчя кислоту, коли він повертався з магазина. З 6% опіків обличчя другого-третього ступеня його забрали в Опіковий центр, дуже постраждали очі. Наразі його стан нормалізувався.
Дмитро БЄЛЬЧЕНКО, Газета

-1 thoughts on “Капітан міліції покалічив Чижмаря, бо той завадив йому одружитися

  • 16:04 | 23.02.2011 о 16:04
    Permalink

    це означае що почуття до капытана були не справжні йому би дякувати Чижмарю що це сталося до весілля а не після

Коментарі вимкнені.