Індонезія хоче експортувати з Тернопільщини каміння

Надзвичайний і повноважний посол Індонезії зустрілася з головою Тернопільської облдержадміністрації. Говорили про покращення товарообігу, можливість залучення на Тернопільщину інвестицій з республіки Індонезія, зокрема, вкладення грошей у туристичну, аграрну та інші галузі нашої області.

«Ми надіємся шо в перспективі будуть зустрічі з бізнесом вашої держави на території нашої області, можливо вас зацікавить один із інвестиційних проектів», – заявив голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян.

«Є продукція, яка має великий інтерес для індонезійської сторони, в першу чергу це продукція сільського господарства. Також є декілька сортів каміння, які можна експортувати від вас. Ми готові направити до вас і представників індонезійських бізнес кіл, бізнесменів для подальшої співпраці в Тернополі», – додала надзвичайний і повноважний посол республіки Індонезії в Україні Дра Нінінг Сунінгсіх Рохадіат.

Найперше індонезійську сторону зацікавила можливість імпорту продукції із Тернопільщини. Втім для цього, наголосила пані посол, індонезійській стороні необхідно мати повну інформацію про інвестиційну політику в Україні і на Тернопільщині зокрема. Голова облдержадміністрації пообіцяв підготувати і передати їй всі необхідні документи

Коментарі вимкнені.