Інтерв’ю з Орестом Муцом це відбірне марення рябої кобили – Олег Тягнибок

Олег Тягнибок, лідер партії “Свобода” вважає, що Орест Муц хоче дискредитувати дану партію в очах прихильників.

Нагадаємо, що Орест Муц (представник “Партії Регіонів”) натякнув, що  Партія регіонів надає фінансову підтримку ВО «Свобода» та іншим партіям. Такий висновок можна зробити зі слів народного депутата від Партії регіонів, голови Тернопільського обласного відділення ПР Ореста Муца в інтерв’ю «Главкому», яке було опубліковане 8 червня.

Так, на питання, чи фінансує Партія регіонів «Свободу», Муц сказав: «Ми допомагаємо всім. Ми піклуємося про всіх, хто бідніший нас, тому що ми потужна, найбагатша партія, партія професіоналів. Якщо, наприклад, який-то партії не вистачає грошей, то ми їй допомагаємо і не соромимося цього. А якщо соромляться ті політики, яким ми допомагаємо, – то це їхні проблеми ».

У ексклюзивному коментарі Олег Тягнибок зауважив: “Подумайте логічно – коли хтось когось таємно фінансує, для якогось “підступного проекту”, то чи він буде це на весь світ оголошувати? Очевидно, таке можна робити лише з однією метою – дискредитувати опонента в очах його прихильників. Зрештою, якщо повністю перечитати інтерв’ю цього чоловіка, то й коментарів не треба – відбірне марення рябої кобили чи не в кожному абзаці”.

-1 thoughts on “Інтерв’ю з Орестом Муцом це відбірне марення рябої кобили – Олег Тягнибок

  • 10:12 | 9.06.2011 о 10:12
    Permalink

    Та Муц клоун – наіть не знаю хто його сприймає серйозно))))

  • 10:14 | 9.06.2011 о 10:14
    Permalink

    Та вони грають під одну дудку. Просто Муц, дійсно шут. А такі говорять правду.

  • 18:10 | 9.06.2011 о 18:10
    Permalink

    В Муца мабуть всі квитанції про оплату є, але він нікому їх не покаже 🙂

Коментарі вимкнені.