Ірина Борисюк у камерах шоу бачила очі своїх учнів

Півфіналістка «Х-фактору» Ірина Борисюк учора зустрілася зі своїми учнями у музичній школі №2 м. Тернополя. У переддень зустрічі співачка зателефонувала до кожного підопічного. До школи принесла гостинці та більш як двісті фото із власним зображенням  для автографів. І хоча у прославленої вчительки з вокалу до її від’їзду на шоу навчалися всього більше двадцяти учнів, фотокарточок все одно не вистачило.



На зустріч вчителька прийшла завчасно. Кожного з дітей, хто заходив до класу вона обіймала, цілувала та пригощала солодощами та соком. За декілька хвилин у невеличкому кабінеті не було де голці впасти. Та двері не переставали рипати.  Побачити новоспечену зірку сходилися усі, хто мав бодай будь-яке відношення до закладу – учні, вчителі, батьки, обслуговуючий персонал. Присутні з захопленням слухали щиру розповідь по-спортивному одягненої всеукраїнської  улюблениці, яка у купці школярів виділялася хіба що зростом і прославленим голосом, намагаючись бути  якнайпростішою та доступною. Співачка розповідала про свої враження від «Х-фактору», про новий проект, де вона буде ведучою. Діти перепитували, коли вже можна буде її побачити на екранах, а дехто намагався уточнити навіть час виходу передачі. Не менше цікавили Ірину Борисюк успіхи її учнів. Вона закликала на період її відсутності старанно вчитися, любити музику, багато співати, звикати до інших вчителів.

– Золоті мої, – це звернення найчастіше було чути серед гурту, – пообіцяйте мені, що ніколи не залишите музичної школи.

На що кожен з діточок проголосив своєрідну клятву, аж поки один із хлопчаків жартома не запитав:

– А як закінчимо, то що, далі сидіти?

Клас залився сміхом, а Ірина Йосипівна порадила приходити у гості і після випускного.

Також пообіцяла, що приїздитиме  до них, іноді й несподівано.

– Колись приїду на академконцерт, ви навіть знати не будете, – додала вчителька, – а я подивлюся, на скільки ви сумлінні в навчанні.

Відчувши, що зустріч має прощальне забарвлення, деякі дівчатка плакали. Їм Ірина Йосипівна накивувала пальцем, мовляв, що не хоче бачити сліз. Та коли на її прохання діти заспівали,  то сама ледь стрималася, щоб не розридатися.

Ділячись щойно набутим досвідом, своїм підопічним Ірина Борисик радила завжди  бути собою, не намагатися копіювати зірок, бути відвертими.

– Любіть те, що ви робите, – навчала співачка. –  Обов’язково тренуйтеся перед дзеркалом – телебачення любить красиву картинку, а камери бачать усе, та їх не потрібно боятися, наприклад мені допомагало те, що я уявляла, що ті камери – це ваші очі.

На завершення Ірина Борисюк взялася підписувати  власні фото для усіх охочих. Бажаючих було більш як достатньо. Вчителька дещо розгубилася, адже не очікувала, що забракне світлин, вона принесла з собою понад двісті штук. Під кінець залишилося три фотографії і дев’ятеро дітей. Щасливчиками стали наймолодші.  На наступну зустріч вона пообіцяла привезти ще.

Оксана Чмиленко

-1 thoughts on “Ірина Борисюк у камерах шоу бачила очі своїх учнів

  • 22:47 | 14.01.2011 о 22:47
    Permalink

    Класна стаття, ми всі любимо Ірину Йосипівну!!!))*

Коментарі вимкнені.