Кайда каже, що може вернутись 37 рік і закликає пікетувати міліцію

15 травня близько опівночі після п’ятигодинного допиту у приміщенні управління МВС у м. Тернополі було заарештовано свободівця Віктора Козерога.

Віктор Козерог є помічником депутата Тернопільської міської ради, юрист Тернопільської “Свободи”.

15 травня понад 5 годин тривав допит депутата Тернопільської міської ради керівника Тернопільської міської “Свободи” Михайла Головка за цією ж справою. Також повістки на допити на суботу-неділю отримали близько 20 тернопільських свободівців.

Як розповів «Погляду» голова тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Олексій Кайда, затриманого вже майже добу тримають та вивезли з Тернополя. За словами «свободівця», Віктор Козерог зараз в одному з райвідділів, десь на території області, але навіть не знає де саме.

– Його затримали за те, що він 9 травня з будівлі компартії зірвав червоний прапор. Типова для антиукраїнських сил система подвійних стандартів.  Коли українські прапори шматують в Донецьку і Криму, знущаються над ними, знімають на відео і викидають в Інтернет, або взагалі по телебаченні, за це людям нічого нема, -обурююється Олексій Кайда.

До речі,  у Тернополі вивішування червоних прапорів було заборонене рішенням міської ради. Віктору Козерогу вручили постанову про відкриття кримінальної справи за ст. 296 ч.2 Кримінального Кодексу України, що загрожує чотирма роками ув’язнення.

Пан Кайда каже, коли є повна зневага над державними прапорами, влада не реагує, а за шматок червоної шмати – хлопця заарештували.

– Коли бандити побили олімпійців, то їх ніхто не заарештовує, один вже, ніби, за кордоном, а людина, яка зірвала червону шмату – зараз в слідчому ізоляторі, – дивується Олексій Кайда, – з ким наші правоохоронні органи?

В понеділок, в 9 ранку заплановано пікетування обласної міліцію на вулиці Валовій. Усіх небайдужих тернополян закликають прийти.

– Як член ВО «Свобода», закликаю усіх небайдужих не мовчати. Бо може розпочатись 37 рік, коли будуть заарештовувати тільки за те, що хтось на когось не так подивився, – підсумував «свободівець».

 

-1 thoughts on “Кайда каже, що може вернутись 37 рік і закликає пікетувати міліцію

  • 18:57 | 15.05.2011 о 18:57
    Permalink

    37 рік вже повернувся…

  • 20:33 | 15.05.2011 о 20:33
    Permalink

    ото прикол,арештували.та з юлькою було б ше гірше-мочила б в сортирах,дякувти треба шо голосували противсіх!

Коментарі вимкнені.