Комуністам заборонили ставити палатку

Виконавчий комітет Тернопільської міської ради подав у Тернопільський адміністративний суд позов з проханням заборонити міському комітету Комуністичної партії України розташовувати агітаційну палатку (намет) на Театральному майдані міста та інших об’єктах загального користування.

Сесійним рішенням 8 квітня 2011 року у Тернополі заборонили використовувати радянські прапори та символіку під час проведення масових заходів.

Згідно закону, розміщення будь-яких об’єктів чи проведення масових заходів агітаційного характеру на території міста повинно відбуватися з відома міської ради. На адресу міського голови 8 липня 2011 р. надійшло повідомлення першого секретаря Тернопільського МК КПУ Решетнікової О.М. щодо розміщення міським комітетом  Комуністичної партії України з липня 2011 р. по липень 2012 р. агітаційної палатки (намету) для проведення опитування жителів міста по програмі «Народний референдум». Розмістити її планували на Театральній площі міста Тернополя. Проте вказане повідомлення не відповідало вимогам Указу Президента, що визначає  порядок організації і проведення зборів, мітингів, вуличних походів і демонстрації.

У повідомленні очільника Тернопільського міського комітету компартії не було вказано дату, час початку і закінчення заходу, прізвища, імена, по-батькові організаторів, місце їх проживання і роботи. Однак, не маючи дозволу, представники міського комітету компартії розмістили агітаційну палатку самовільно.

Враховуючи вказані порушення процедури організації масового заходу, та зважаючи на те, що на Театральному майданні міста Тернополя проводитимуться загальнодержавні заходи з нагоди 20-ї річниці Незалежності України та святкування Дня міста, чемпіонат Європи з водно-моторного спорту, для забезпечення громадського порядку в місті, виконком міської ради звернувся до суду з проханням встановити обмеження на проведення масових зібрань на Театральному майдані міста Тернополя, заборонивши Тернопільському міському комітету Комуністичної партії України розташовувати агітаційну палатку (намет) на Театральному майдані міста Тернополя та на інших об’єктах загального користування.

 

-1 thoughts on “Комуністам заборонили ставити палатку

  • 23:14 | 19.07.2011 о 23:14
    Permalink

    і правильно зробив! Нема чого комунякам червоними шматами махати в Тернополі!

  • 11:42 | 20.07.2011 о 11:42
    Permalink

    Ось така ” Свободівська демократія”!?!
    Що одним можна(“Свободі”та іншим капіталістичним партіям),то іншим (з іншою антикапіталістичною ідеологією) недозволяється. Дуже зручно сьогодняшній Тернопільській владі сидіти в своїх кріслах.Тому вони і намагаються заборонити агітацію серед тернополян партіям, які виступають проти капіталістичного свавілля. Можливо Комуністична партія заважає “Свободівській” владі і надалі дурити український народ?
    Тернополяни і всі громадяни України мають право отримувати інформацію і приймати участь у заходах КПУ! Це людям “Свободівці” не заборонять!!!

Коментарі вимкнені.