Киянин у Тернополі відкрив стрілянину по відвідувачах супермаркету

Навіть конфліктною не назвеш спонтанну ситуацію, що виникла біля одного з торгових закладів Тернополя між двома молодими людьми. А закінчилося усе стріляниною, пораненням і, як результат, кримінальною справою.До міліціонерів звернувся 30-річний житель обласного центру із проханням притягнути до відповідальності невідомого чоловіка, котрий прострелив йому ногу. Як з’ясувалося, потерпілий був поранений у праву кінцівку з травматичного пістолета. Що стало причиною агресії невідомого зловмисника, тернополянин пояснити не зміг. Адже ні взаємин з останнім не з’ясовував, ні ділив з ним нічого, ба, навіть, не знає його.
Єдиною зачіпкою, яка допомогла міліціонерам вийти на слід правопорушника, було те, що потерпілий запам’ятав номерні знаки таксі, на якому зловмисник разом з товаришами поїхав, покинувши місце пригоди.
Зі слів начальника Тернопільського міського відділу внутрішніх справ Андрія Матрифайла, правоохоронцям вдалося не лише затримати зловмисника, а й вилучити знаряддя злочину. Підозрюваним виявився 27-річний житель Обухівського району Київської області. Чим була викликана агресія чоловіка, і що спонукало застосувати зброю – зловмисник толком пояснити не зміг. Мабуть, сам факт наявності в руці пістолета дав можливість відчути зверхність над іншою людиною.

Коментарі вимкнені.