Леся Колінець вірить, що Тернопільщині вдасться залучати інвесторів у 2012-му

“Погляд” поцікавився у тернополян, які спогади, пов’язані із Новим роком, залишилися у них з дитинства. Про найцікавіші моменти новорічної фейєрії минулого століття, та прогнози від земляків на наступний рік читайте у нашій підбірці.

Святкування Нового року для мене – особливе свято. Ми завжди зустрічали його в колі родини, або з друзями батьків. Було весело, багатолюдно і цікаво. Мене завжди захоплювала різнобарвність новорічних костюмів, вражала прикрашена ялинка, яка тоді здавалася неймовірно великою. Зараз я маю змогу знову зануритися в атмосферу новорічних ранків разом з маленькою донечкою.

Останніми роками ми стрічаємо Новий рік у вузькому родинному колі вдома. І це так само завжди весело і цікаво. А от цьогорічний Новий рік плануємо, вперше за багато років, зустрічати з друзями в ресторані.

Прихід нового року сьогодні я асоціюю з радістю, передчуттям чогось нового, і перспективами.

І не хотілося б бути песимістом, але є всі передумови стверджувати, що наступний рік буде нелегким і напруженим, як в економічному, так і політичному плані. Зростатимуть проблеми в соціальній сфері, підвищуватимуться ціни. Світова фінансова нестабільність не дозволить Україні пришвидшити економічний розвиток. Однак, хочеться вірити, що навіть в такий несприятливий час, вдасться ефективно залучати інвесторів, в тому числі для реалізації проектів на Тернопіллі.

Коментарі вимкнені.