Олег Удич в дитинстві любив новорічні костюми, які вигадувала мама

“Погляд” поцікавився у тернополян, які спогади, пов’язані із Новим роком, залишилися у них з дитинства. Про найцікавіші моменти новорічної фейєрії минулого століття, та прогнози від земляків на наступний рік читайте у нашій підбірці.

В дитинстві я традиційно святкував вдома – разом з батьками і родичами. Інколи це закінчувалось походом до центральної ялинки. А в дитсадку та школі – це були традиційні ранки. Тоді був час, коли новий рік зустрічали разом з друзями. А зараз уже є діти, і знову все повертається в сім’ю (усміхається – прим. ред.)

В той час мені найбільше подобались костюми, у які батьки вкладали душу. Тоді якийсь екстравагантний наряд знайти було важко, тому часто мама обходилася підручними матеріалами. І це вбрання на мені було дуже оригінальним.

Три слова, які уособлюють для мене прихід нового року, це: надія, сподівання, майбутнє.

А страва, з якою асоціюється Новорічна ніч – то це, мабуть, салат з чіпсами, які виїдали швидше, ніж сам салат (усміхається – прим. ред.)

Щодо року, котрий от-от прийде до нас, то, думаю, він буде складним. Прорахунки в управлінні державою накладуться на передвиборчі обіцянки, в тому числі і минулих років, і тому вибори можуть закінчитися дуже несподівано. Можливо, новими мітингами…

 

Коментарі вимкнені.