Літніх людей перед Різдвом висповідають, а дітям – затанцюють

На даний момент в області функціонує 7 будинків – інтернатів з них: 2 дитячих в яких проживає 156 підопічних, 4 психоневрологічних та один геріатричний, в яких проживає – 665 підопічних, а   також   функціонує 19 територіальних центрів, які обслуговують 40399 непрацездатних громадян. При терцентрах діє 17 геріатричних відділень в яких проживає 347 підопічних. Про це повідомила начальник головного управління праці та соціального захисту облдержадміністрації Богданна Олексишин.

Напередодні Різдвяних свят у підвідомчі установи  запрошені  священики  для проведення тайни Святої Сповіді та святкової Різдвяної літургії.

«На Святий вечір працівники терцентрів відвідають всіх одиноких вручать їм святу вечерю та продуктові набори. Під час Різдвяних свят будуть накриті святкові столи та проведені святкові концерти самодіяльних та інших молодіжних колективів», – запевнила Богданна Олексишин.

Крім цього у дитячих будинках-інтернатах відбудуться театралізовані різдвяні ранки та святкові вечори з конкурсами, розвагами,  колядками, виступами самодіяльними шкільних та молодіжних колективів.

Коментарі вимкнені.