Міліціонери пильнують, щоб на Великодні свята віруючі не бились

У святкові дні працівники міліції працюватимуть у посиленому варіанті несення служби. Як повідомив заступник начальника УМВС в області Василь Облещук, понад тисячу правоохоронців та військовослужбовців внутрішніх військ забезпечуватимуть громадський порядок у населених пунктах – на вулицях, майданах, парках та скверах.
В церквах відбудуться масові богослужіння. Міліціонери пильнують, щоб між віруючими різних конфесій, які почергово проводять молебні в культових приміщеннях, не було сутичок. Правоохоронці чергуватимуть не тільки поблизу храмів, а й там, де проходитимуть інші масові заходи. Вони звертаються до жителів області не легковажити із вибуховими предметами, просять дорослих застерігати від небезпеки дітей.
Особлива увага – густонаселеним міським масивам. Міліціонери напередодні неодноразово застерігали людей від квартирних крадіжок.

– За найменшої підозри щодо сторонніх осіб, які без діла тиняються біля будинку чи квартири, повідомляйте дільничного інспектора, патрульних міліціонерів, або телефонуйте до чергової частини за номером 102, – прадять у міліції. – Намагайтеся запам’ятати прикмети таких осіб. Працівники міліції звертаються до усіх громадян – не будьте байдужими, коли бачите, що злодії проникають до сусідньої квартири чи будинку – відразу повідомляйте про цих чи інших зловмисників працівників міліції.
Співробітники міліції у свята патрулюватимуть на дорогах та автошляхах, попереджатимуть учасників руху від дорожніх пригод.

Коментарі вимкнені.