Міський голова Тернополя Сергій Надал публічно прозвітує за рік роботи

У середу, 30 листопада о 12 год. запрошуємо журналістів місцевих, регіональних та всеукраїнських ЗМІ на прес-конференцію міського голови Тернополя Сергія Надала за підсумками року роботи. Конференція транслюватиметься у онлайн-режимі на офіційному сайті Тернопільської міської ради www.rada.te.ua.

Місце проведення – сесійна зала міської ради.

***

У середу, 30 листопада о 16 год. проект громадського моніторингу політичних обіцянок «Владометр» разом з «Тернопільською правдою» проведе веб-конференцію з міським головою Тернополя Сергієм Надалом. Веб-конференція буде присвячена виконанню передвиборчих обіцянок влади Тернополя. Конференцію проводитиме шеф-редактор Владометра Вахтанг Кіпіані. Всі бажаючі можуть поставити своє запитання міському голові Тернополя на сторінці Владометра в соціальній мережі Фейсбук. Онлайн-конференція проходитиме на сайті Владометра та Тернопільської правди, в мережі Фейсбук.

***

У четвер, 1 грудня з 20 до 22 год. на телеканалі «ТВ-4» відбудеться телемарафон з міським головою Тернополя Сергієм Надалом за підсумками року роботи.

***

У неділю, 4 грудня о 14 год. у палаці культури «Березіль» міський голова Тернополя Сергій Надал прозвітує за рік роботи. Участь у публічному звіті також візьмуть голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, голова Тернопільської обласної ради Олексій Кайда, депутати Тернопільської міської ради від ВО «Свобода».

Коментарі вимкнені.