Муц пояснив чому на Тернопільщині розпочалась кадрова чистка

Порушення кримінальних справ проти колишніх чиновників, представників попереднього уряду за фактами зловживання ними службовим становищем та завданням збитків державі свідчать про широкомасштабне викорінення корупції. Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Орест Муц. За його словами, боротьбу з корупцією нинішня влада веде й в областях, – повідомляє прес-служба народного депутата України.

Зокрема, цьоготижневе розпорядження Президента України Віктора Януковича щодо звільнення голови однієї з райдержадміністрацій Тернопільщини саме за порушення присяги державного службовця підтверджує, що влада буде очищена від випадкових людей.

Він нагадав, що минулого року Президент створив Національний антикорупційний комітет. Саме на його засіданні Глава держави наголосив на тому, що боротьба з корупцією – життєво необхідна справа, оскільки це явище загрожує національній безпеці та конституційному ладу в Україні.

«До того ж, Президент вважає, що пріоритетами на 2011 рік є боротьба з корупцією, бюрократією і підвищення ефективності держвлади. І, як нещодавно зазначив Глава держави, влада усвідомлює, що масштабну програму економічних реформ неможливо реалізувати без реформування політичної системи, без здійснення рішучих кроків щодо боротьби з корупцією та підвищення прозорості у діяльності владних інститутів», – підсумував Орест Муц.

-1 thoughts on “Муц пояснив чому на Тернопільщині розпочалась кадрова чистка

  • 16:35 | 27.01.2011 о 16:35
    Permalink

    обізвався злодюга рекетир посудомий здирник на політиці запитайте в Тернополі будь кого та на ньому клейма ніде ставити Дійсно прийшов час ШАРИКОВИХ

Коментарі вимкнені.