На фестивалі Духовної пісні у Тернополі виступить 869 колективів

16-17 квітня з ініціативи міського голови Сергія Надала відбудеться перший відкритий Європейський фестиваль – конкурс духовної пісні «Я там, де є благословення». Згідно попередньої реєстрації до участі у фестивалі-конкурсі зголосилося 869 хорових колективів, ансамблів та окремих виконавців з України та з-за кордону. Іноземні учасники завітають до нас із Грузії (м. Батумі) та Польщі (м. Хожув).

«Вхід на перший день фестивалю буде безкоштовним. На заключний гала-концерт 17 квітня будуть розповсюджуватися квитки доброчинності. Таке нововведення було спеціально розроблене для розвитку подібних фестивалів. Квитки доброчинності на суми «500», «300» та «200» гривень поширюватимуть волонтери Фонду розвитку міста імені Володимира Лучаковського. Усі бажаючі стати меценатами фестивалю можуть замовити квитки за тел.: 067-238-58-85.

Якщо фестиваль викличе зацікавлення серед тернополян і збере кошти на своє продовження, то вже наступного року таке дійство у нашому місті може набрати ще більших масштабів», – переконаний начальник управління культури та мистецтв Тернопільської міської ради Олександр Смик.

Коментарі вимкнені.