На контролі РВ Фонду по Тернопільській області перебуває 401 договір оренди

352 тисячі гривень, що склало 125,8 відсотка до місячного завдання, перерахувало у січні цього року РВ ФДМУ по Тернопільській області до Державного бюджету України від оренди державного майна.

В даний час на контролі регіонального відділення перебуває 401 договір оренди, що значно більше, ніж у січні 2010 року. У лютому і березні 2011 року планується проведення 6 конкурсів з оренди державного майна.

Важливо, що частина об’єктів, які взяті в оренду, розміщувались у “Переліку потенційних об’єктів оренди”, які сформовані у 2010 році. Завдяки розміщенню інформації у друкованих та електронних ЗМІ, з’явилися орендарі на 6 об’єктах ДП “Управління по експлуатації адмінбудинків податкових органів Тернопільської області”, 5 об’єктах Тернопільської дирекції “Укрпошти”, по 1 об’єкту Кременецько-Почаївського ДІАЗу та ВДСО при УМВС України в Тернопільській області. Робота у цьому напрямку продовжується. Станом на 10 лютого 2011 року “Переліки потенційних об’єктів оренди” оновлено і розміщено на сайті Тернопільської обласної державної адміністрації, надіслані на сайти районних державних адміністрацій та в обласні і районні ЗМІ.

Наявність відкритої інформації про потенційні об’єкти оренди в Тернопільській області сприятиме збільшенню кількості договорів та підвищенню конкурентності на конкурсах оренди. Перелік містить більше 120 об’єктів державної форми власності, які перебувають на балансах державних підприємств і організацій Тернополя та міст області.

Оприлюднення “Переліку потенційних об’єктів оренди” сприяє не лише вивченню попиту на об’єкти, які ще не здавалися в оренду, а також допомагає представникам малого та середнього бізнесу, які мають намір розширювати бізнес, знайти потрібні їм приміщення.

Діяльність регіонального відділення з початку 2011 року спрямована на те, щоб у повному обсязі виконати річне завдання з надходження орендної плати до Державного бюджету України.

Коментарі вимкнені.