На місці, де люди не хочуть храму, УГКЦ таки нині проведе відправу

хрест на КорольоваУ березні цього року грекокатолицька церква у Тернополі захотіла без згоди мешканців навколишніх будинків збудувати храм, при цьому зруйнувавши дитячий майданчик. Почалося будівництво із простого обману. За допомогою якого церковники спробували закласти фундамент нового храму. Люди, які копали яму під хрест, обманули перехожих, сказавши, що шукають кабель.

За словами самих мешканців, в той день швидко привезли хреста, ввечері, по-злодійськи, похапцем його посвятили, надіючись, що освячений символ вже ніхто не висмикне. Там же мав би бути розміщений і будинок для священика з родиною.

Жителі навколишніх домів зібрали 300 підписів проти будівництва. Передали їх міському голові Сергію Надалу та в канцелярію УГКЦ.

Священики не залишають спроб там закріпитися –  сьогодні у 18 годині планують провести там відправу.

За неофіційною інформацією, на БАМі є кілька парафій, де правлять рідні брати, які вирішили одному з них зробити подарунок – парафію.

-1 thoughts on “На місці, де люди не хочуть храму, УГКЦ таки нині проведе відправу

  • 11:32 | 27.09.2011 о 11:32
    Permalink

    майже, як при феодалізмі:
    – а що б таке братові подарувати?
    – парафію і земельний наділ!
    – хороша ідея! свої люди у владі є?
    – та вже давно все “схвачено”!
    – а що скажуть люди?
    – які ще люди? раби господні мовчали, мовчать і будуть мовчати…

  • 16:10 | 27.09.2011 о 16:10
    Permalink

    “За неофіційною інформацією, на БАМі є кілька парафій, де правлять рідні брати, які вирішили одному з них зробити подарунок – парафію.”–Якщо це не офіційна інформація навіщо тоді писати.За таке треба вас,шановний в суд подати,і забрати вашу ліцензію.А та сіра маса,яка пропиває своє життя в барах і ніколи не вийде відстоювати свої права, говорить про церкву.Вигрібіть спочатку сміття зі своєї хати.

    • 21:15 | 27.09.2011 о 21:15
      Permalink

      Перегляньте це відео. http://www.youtube.com/watch?v=h-ABeDgo3Gc&feature=player_embedded
      До кінця. Звідси і взята інформація про те, що на БАМі є кілька парафій, де правлять рідні брати, які вирішили одному з них зробити подарунок – парафію.

Коментарі вимкнені.