На Тернопільщині ремонтували дороги лише на папері

дорога ТернопільщинаСпівробітниками податкової міліції Тернопільщини виявлено порушення податкового законодавства одним з підприємств області, яке займається будівництвом та ремонтом доріг.

Під час документальної перевірки вказаного підприємства встановлено взаєморозрахунки з сумнівними контрагентами. Зокрема, виявлено неправомірне списання будівельних матеріалів загальною вартістю близько 1 млн. грн. на будівництво автомобільної дороги в одному з районів області.

Працівниками податкової міліції встановлено, що перевезення будівельних матеріалів, необхідних для будівництва дороги та проведення будь-яких робіт, пов’язаних з її будівництвом, фактично не було.

Крім цього, згідно наданих для перевірки документів, ремонт транспорту та спеціальної будівельної техніки проводило львівське приватне підприємство «К». Однак, перевіркою встановлено, що ремонтні роботи даним підприємством взагалі не проводились, а валові витрати та податковий кредит за рахунок вказаних операцій було завищено.

З вини службових осіб вказаного підприємства бюджет не отримав понад 2,1 млн. грн. податків. По даному факту порушено кримінальну справу, триває слідство.

За матеріалами управління податкової міліції ДПА в Тернопільській області

 

Коментарі вимкнені.