На Тернопільщині розпочинаються міжнародні літні змагання із санного спорту

З 11 по 14 серпня в Кременці відбудуться XI-ті міжнародні літні змагань із санного спорту (на санкороликах) «Кубок Бони-2011».

Як повідомили в оргкомітеті змагань, за попередньою інформацією, участь у змаганнях підтвердили представники 10-ох країн, а саме: Словаччина, Чехія, Польща, Угорщина, Казахстан, Хорватія та інші.

Протягом останніх років санний спорт набув великої популярності не тільки в Україні, а й по всьому світі. Як відомо, у 70-х роках в Кременці було споруджено першу в Україні штучну трасу в дерев’яному варіанті , яка є єдиною спорудою подібного рівня у нашій державі. Кременецька санна траса відповідає правилам проведення змагань Міжнародної Федерації санного спорту міжнародного рівня. У 2001 році районною державною адміністрацією, міськрадою Кременця, обласним управлінням з питань фізичної культури і спорту, обласною радою ФСТ «Колос» було започатковано проведення міжнародних літніх змагань на санкороликах «Кубок Бони», які, починаючи з 2003 року включені в Єдиний календар Міжнародної Федерації санного спорту.

Коментарі вимкнені.