Телеканал ЗіК подасть в суд на мера Тернополя

10 серпня в прямому ефірі телепрограми “Хто тут живе”, яка виходить на телеканалі ЗІК-ТВ були міський голова Тернополя Сергій та троє його опонентів Роман Заставний, Олег Крочак і Петро Гринчишин.

Мова йшла про вартість будинку мера Тернополя, кредити, які він мусить виплачувати щомісяця, закордонні поїздки, продаж комунального майна і землі в Тернополі. Бесіда вийшла настільки активною і запальною, що Сергій Надал в прямому ефірі заявив про замовність програми і про те, що телеканал ЗІК є власністю партії “Регіонів”. У відповідь на це директор телеканалу і ведучий програми Дмитро Добродомов пообіцяв звернутися до суду, – пише Нтер.

 

-1 thoughts on “Телеканал ЗіК подасть в суд на мера Тернополя

  • 10:43 | 11.08.2011 о 10:43
    Permalink

    оце так)) і то журналіст? ну як то можна так в ефірі стосунки з’ясовувати… позор ЗІКу

  • 11:52 | 11.08.2011 о 11:52
    Permalink

    Стосунки почав з’ясовувати Надал. Сама заява Надала дуже серйозна, він виголосив її публічно на адресу телеканалу. А ведучий був змушений так само публічно захистити честь телеканалу. Він просто повідомив Надалу про наслідки. Якюи він цього не зробив, мер Тернополя, можливо, й далі би звинувачував ЗІК у його заангажованості. Це позор Надалу, що він так поступив і почав з’ясовувати стосунки з телеканалом. Ведучий поступив гідно.

    • 21:30 | 11.08.2011 о 21:30
      Permalink

      Ведучий є дірехтором той шарашки ) Трохи перегинають палку.
      Моя бабця теж, якщо порахувати, енможе прожити на пенсію…але живе ..нє?

  • 21:28 | 11.08.2011 о 21:28
    Permalink

    Надал гідно общолкав всі випади..думав, буде гірше…
    В мене зарплата 3000 але це не заважає мені мати апад та НТС НД2 і кредин на авто… ніхто ж не рахує статкі в та заробітків інших членів родини..

  • 20:51 | 12.08.2011 о 20:51
    Permalink

    Мені соромно було слухати. Журналісти некоректно поводили себе в прямому ефірі це однозначно. Я не підтримую ні Надала, ні його попередників. Але задавати питання на кшталт “а за які кошти Ви придбали годинник, iPad і тд.”… Це жах. Шановні журналісти !!! Трішки фільтруйте … і готуйтесь до передач. Що ви вчите молоде покоління. Може вистачить рахувати чужі статки, “переживати” за чужі досягнення чіпатись за кожен вислів тощо.
    Підкреслюю мені не симпатизує ні “Свобода”, ні ще яка-небудь політична сила. За державу соромно колеги.

  • 23:10 | 13.08.2011 о 23:10
    Permalink

    Панове, дописувачі!Громадяни західного регіону і всієї України! Телеканал ЗІК – це найкращий і насправедливіший телеканал в історії телебачення, як в Україні, так і у всьому світі.Саме так, без перебільшення.Чому? Та тому, що береться за високомірних “БАРАНІВ”, які думають, що саме вони пуп Землі,навіть не на Західній Україні.А хитрущі які. А ми дивимось і не бачимо, чи не чуємо, бо скоріше самі такі і щось маємо з того.Так, так!!!Тому і критикуємо телеканал.А я завжди на Вашій,Панове, стороні, на стороні правди і висміювання, таких собі”ДІЛЯГ”.Вони думають, що все схвачено, а кругом- одне БИДЛО(народ).Без помилок і некоректностей не буває.Таке вже життя.Всі ми не ідеальні.Проте, помилки треба визнавати і виправляти, а не доказувати зворотне.Прошу ВАС, продовжуйте працювати і показувати.Вірю у ВАС, люблю і поважаю. Сам живу за принципом: “Якщо не я, то-хто!?”.Не легко це, зато є відчуття, що ти ЛЮДИНА,а не те, що собі думають ті кому позволено багато або все, а про тих хто поруч-СКОТИ і СВОЛОЧІ-забувають, і живуть за принципом “Нам позволено,- іншим – ЗАСЬ!”, “Нам-все,- іншим – трохи, щоб не виступали (самі бачите, кругом біда – це вони так кажуть, а самі НАХАБНО ЖИРУЮТЬ не боячись власної СОВІСТІ і БОГА).Ісорія ставила і поставить все на свої місця- чекати залишилось недовго.Це може бути зовсім скоро – навіть ЗАВТРА, але не СПІТЬ, ВИ(МИ) ж ЛЮДИ чи ХУДОБА?!Першим ділом-не мовчіть, а завжди питайте чому з ВАМИ поступають саме так, а не інакше і тут же звертайтесь до вищого начальства чи до їхніх документів чи нормативів завірених гербовою печаткою.Самі побачити, що з ВАМИ почнуть рахуватися, так-так,грубіянити не будуть…А якщо кожен так буде робити – то через 1-3 роки чистокровних українців чесних і справедливих, компетентних буде в десятки разів більше, а ніж сьогодні.Будьте ЛЮДИНОЮ!!! З повагою і щирою подякою , пенсіонер, Ярослав! УСПІХІВ усім НАМ!

Коментарі вимкнені.