На Тернопільщині шукають поетів з сіл і райцентрів

Антологію молодої поезії Тернопільщини “Homo liber”, що в перекладі означає «людина вільна», створює тернопільський письменний Юрій Завадський разом із поетом та прозаїком Миколою Шпаковським.

Як розповів «Погляду» Микола Шпаковський, своє бажання надрукуватись виявило чимало поетів з Тернополя, однак з районних центрів та віддалених сіл творів надходить дуже мало.

–          Ми хочемо, щоб до антології потрапили і міські поети, і поети із села, – розповідає пан Шпаковський. – Саме тому ми продовжуємо пошуки талантів і сподіваємось, що сільський колорит, також потрапить до видання

Для того, щоб твори потрапили на сторінки антології “Homo liber” потрібно надіслати текс обсягом до десяти сторінок, інформацію про себе та фотку на скриньку dryuryzavadsky@gmail.com. Кращі твори будуть відібрані для публікації.

Микола Шпаковський розповів, що робота над антологією включає видання книги, гастролі на батьківщину кожного з її учасників, виступи деінде, а також виступ на Міжнародному літературному фестивалі у Львові у вересня 2011 року. Літературна студія “87″ поряд з іншими спільнотами будеть співорганізатором цієї антолоґії.

Коментарі вимкнені.