Надал виділив гроші для інвалідів

Грошову допомогу до Дня інвалідів у Тернополі отримали понад шістсот членів громадських організацій Тернополя. Напередодні Міжнародного дня інвалідів, який відзначають третього грудня, грамоту міської ради Сергій Надал вручив очільнику ГО «Опора» – Олександру Стасюку. «Опора» – єдина громадська організація, яка звернулася з проханням відзначити їх керівника у міськраду. Члени та керівник даної громадської організації також отримали грошову допомогу з фонду міського голови.

«Міжнародний день захисту інвалідів – це день, про який ми маємо пам’ятати кожного дня, адже серед нас живуть люди, які мають певні обмеження і потребують нашої допомоги. В міру своїх можливостей міська рада намагається допомагати інвалідам. За активну участь у громадському житті і в проведенні заходів соціальної орієнтації за поданням ГО «Опора» хочу відзначити її керівника Олександра Стасюка. Мені приємно, що люди з обмеженими фізичними можливостями беруть активну участь у житті міста. Вони чи не найбільше відчувають ті проблеми, які є. бо вони найбільше з ними стикаються. І нам важлива їхня думка стосовно того, яких змін потребує місто», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Після офіційного звернення міський голова особисто вручив конверти з грошима членам ГО «Опора». Крім того, люди з обмеженими фізичними можливостями розповіли міському голові про проблеми, вирішення яких вони потребують.

-1 thoughts on “Надал виділив гроші для інвалідів

  • 10:59 | 6.12.2011 о 10:59
    Permalink

    Пропозиція: Краще було б виставити фото керівника “Опори”…щоб таких людей знали в лице

Коментарі вимкнені.