Олега Напору побили не через професійну діяльність

Олег Напора

20 грудня до Тернопільського міського відділу внутрішніх справнадійшло повідомлення про те, що за місцем проживання дружина виявила 31-річного тернополянина з ознаками тілесних ушкоджень. Каретою швидкої медичної допомоги потерпілого доправили дообласної лікарні.

Проведеними слідчо-оперативними заходами встановлено, що потерпілий отримав тілесні ушкодження близько 19 години вечора в одному з дворів центральної частини міста.Виїздом слідчо-оперативної групи проведеноогляд місця події, зібрана певна інформація. Встановлено особу потерпілого– депутата Тернопільської міської ради, виконуючого обов’язки директора одного з тернопільських приватних підприємств.

За фактом заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження 21 грудня порушено кримінальну справу за статтею 121 (умисне тяжке тілеснеушкодження) КК України. Наразі встановлюються причини та обставини цієї пригоди та особи, які могли бути причетними до неї. За попередніми даними, з професійною діяльністю ця подія не пов’язана. Триває слідство, – повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області.

-1 thoughts on “Олега Напору побили не через професійну діяльність

  • 10:25 | 22.12.2011 о 10:25
    Permalink

    Не вірю в це! Недавно розгорівся скандал з орендою приміщень магазину Янтар між двома кримінальними структурами. Одну з яких представляє Камінський… А на комісії, яку очолює Напора виникли “деякі непорозуміння”… І після того людині проламують череп… А міліція каже що з діяльністю то не пов’язано – не вірю!

  • 10:28 | 22.12.2011 о 10:28
    Permalink

    До тями він вже прийшов і напевно може говорити. Але мовчить. Щось тут не чисто.

Коментарі вимкнені.