Олексій Кайда фанат Гаррі Поттера і слухає Rammstein

Олексій КайдаГолова Тернопільської облрадиОлексій Кайда прочитав всі видані книги про Гаррі Поттера. Про це він розповів під час “Зустрічі без краваток”, які організовує тернопільська молодь, =-пише  Gazeta.ua.

“Першу книгу купили сину. Читав йому на сон. Син вже заснув, а я пішов на кухню і далі читаю. Так одну книгу перечитав, другу – третю. Зрештою всі. Особливо подобається перекладені українською слова, які Морозов (Віктор Морозов, перекладач книги українською), вкладає в уста героїв”, — розповів голова облради.

В даний час Кайда дочитує роман „Чорний Ворон” Шкляра. Окрім того, захоплюється детективами. Каже, що по кілька разів перечитав твори Агати Крісті та Конана Дойля. Читати почав з восьмого класу – до того за книжку не брався, хоча мати заставляла його читати за допомогою ременя.

„Після того як в мене стався цей перелом, перечитав всі книги, які були в хаті”, — розповів „свободівець”.

Кайда додає, що його 14-річний син, на відміну від нього, полюбив читання з раннього дитинства, і досі читає дуже багато.

Розповів голова обласної ради і про свої музичні вподобання. За його словами він одночасно захоплюється кількома різносторонніми жанрами музики, зокрема слухає записи гурту ABBA та Rammstein.

Олексій Кайда розповів жарт, який почув про себе та свого колегу – голову міської ради Тернополя Сергія Надала.

„Кажуть що в Тернополі правлять АльКайда і БенНадал”

 

 

-1 thoughts on “Олексій Кайда фанат Гаррі Поттера і слухає Rammstein

  • 08:51 | 14.09.2011 о 08:51
    Permalink

    Скоро на бігбордах цей самозакоханий індюк буде в парі з Гарі…

  • 00:47 | 15.09.2011 о 00:47
    Permalink

    Олексій Кайда фанат Гаррі Поттера і слухає Rammstein

    :ЛицоРука:

Коментарі вимкнені.