Патріотичні сили Тернопілля вимагають припинення політичних репресій

Представники національно – патріотичних сил Тернопілля в рамках Комітету опору диктатурі вимагають припинення політичних репресій та справедливого правосуддя в Україні

У вівторок, 9 серпня 2011 року, в приміщенні конференц –зали готелю «Тернопіль» відбудеться прес – конференція лідерів націонал – патріотичних партій та громадських організацій Тернопільщини, приурочена подіям в Україні, що мають місце у зв’язку з політичними репресіями лідерів української опозиції. За участі представників партій: «За Україну!», ВО «Свобода», «Батьківщина», «Фронт Змін», КУН, НРУ, «Наша Україна», «Народна сомооборона», «Громадянська позиція», УНП та громадських організацій. В рамках зустрічі передбачається підписання Меморандуму щодо ситуації, яка склалась в Україні та узгодження спільних опозиційних дій щодо недопущення політичних репресій в Тернопільській області.

 

 

Початок о 12 годині

Контактна особа: Степан БАРНА, тел..0503776570

-1 thoughts on “Патріотичні сили Тернопілля вимагають припинення політичних репресій

  • 21:39 | 8.08.2011 о 21:39
    Permalink

    знов набалакають,набалакають і на тому закінчиться, бо ті що там збируться тільки вміютиь що язиком молоти, аж слюні по сторонам розлітаються…… що хочети щоб знов народ пішов в Киів…. а хрен Вам БАЛАБОЛИ ….як незмогли Ви побороти Яника,то тепер він Вас усіх сношає !!!!! А Ви і далі слюні пускати і обоцяйти,обіцяйти,обіцяйти….Покажіть приклад, їдьте в Київ перші, а ми і за Вами підтянимся .

Коментарі вимкнені.