Перерозподілу акцій «Тернопiльавтотрансу» не відбулося

Заплановане на 27 квітня засідання акціонерів найбільшого автотранспортного підприємства Тернополя – ВАТ «Тернопільське обласне підприємство Тернопiльавтотранс-16100» з невідомих причин не відбулося. На засіданні мало вирішуватися питання перерозподілу акцій між акціонерами товариства, – пише ЗІК.

Реєстрація акціонерів мала розпочатися о 11.10. На засідання прибули запрошені у встановленому порядку акціонери з Тернопільської області та інших областей України.

З поінформованих джерел стало відомо, не виключено що до зриву зборів акціонерів причетне керівництво ВАТ, у тому числі й голова правління ВАТ Лілія Бутрин. Адже керівному складу ВАТ належить 85% акцій товариства і на сьогоднішньому засіданні мала би вирішуватися доля решти частини акцій. Зокрема, на акції 300 акціонерів претендує група з 6 осіб керівного складу ВАТ. Якщо зважити, що за орієнтовними підрахунками, майно товариства становить близько 17 млн доларів США, то у руках цієї групи може опинитися чималий капітал та активи, у числі яких майновий комплекс головного міського автовокзалу Тернополя.

Коментарі вимкнені.