Підприємець проти прокуратури: хто кого?

сороколіт25 травня 2011р. о 11 год. 30 хв. у Тернопільському міськрайонному суді (м. Тернопіль, вул. Котляревського, 34.) буде розглядатись справа по результатах розгляду заяви Віталія Сороколіта про груповий злочин організований прокуратурою.

Заява про злочин подана ним на наступних осіб:

першого заступника прокурора Тернопільської області радник юстиції Люшненко М.О.,

заступника прокурора Тернопільської області старшого радник юстиції Гулевського Г.Б.,

начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції при проведенні оперативно-розшукової діяльності, дізнання та досудового слідства прокуратури Тернопільської області прокурора Нужду Ф.Т.,

начальника слідчого відділу ПМ ДПА у Тернопільській області Ковчі А.Л.,

старшого слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА у Тернопільській області Югова С.А.,

старшого слідчого з ОВС СВ ПМ ДПА у Тернопільській області Дацко А.О.,

експерта Федорів Л.І.,

експерта Аніщенко О.В.,

експерта Козуб С.О.,

свідка-податківця Цвігуна Р.І.

25 травня 2011р. о 11 год. 30 хв.  Віталій Сороколіт запрошує всіх небайдужих людей (в тому числі представників засобів масової інформації, представників політичних партій), які щиро хочуть змінити наше життя в Україні на краще, бути присутніми у Тернопільському міськрайонному суді (м. Тернопіль, вул. Котляревського, 34.) та особисто почути, як прокуратура буде пояснювати те беззаконня, яке вона вчиняє.

 

Тернопільський апеляційний суд повністю задовольнив апеляцію тернопільського підприємця Віталія Сороколіта. У ній чоловік опротестовував рішення Гусятинського суду, яким його звільнили від кримінальної відповідальності. Тобто тернополянин добився, аби його знову зробили підсудним та “повісили” кримінал.

 

-1 thoughts on “Підприємець проти прокуратури: хто кого?

  • 15:21 | 25.05.2011 о 15:21
    Permalink

    Суд відбувся.

    Суд на прохання обласної прокуратури перенесено на 09 червня 2011р.

    На суді обласна прокуратура черговий раз вдалася до відвертої брехні про те, що всі матеріали по перевірці моєї заяви про груповий злочин на 10 осіб (в їхньому числі 3 прокурори обласної прокуратури) відправлені в Генеральну прокуратуру України.

    Насправді докази по моїй заяві про злочин у 155 документах (на 298 аркушах) знаходяться у прокуратурі Тернопільської області. Ніхто їх у Генеральні прокуратуру не відправляв.

    Для чого це зроблено?

    Відповідь дуже проста: сказати, матеріали перевірки відправлено у Генеральну прокуратуру України, щоб ні я ні навіть суд, не могли з ними ознайомитись і прийняти будь яке рішення.

    Іншими словами: «на нєт і суда нєт».

    У цьому є звичний для прокуратури «цирковий трюк».

    Але «цирк» безмежно тривати не зможе.

    Колись «вистава» повинна закінчитись і докази по моїй заяві про злочин у 155 документах (на 298 аркушах), які знаходяться у прокуратурі Тернопільської області повинні бути взяті до розгляду у суді.

Коментарі вимкнені.