Після застілля – в «піке»з третього поверху

На щастя, падіння з висоти третього поверху не стало фатальним для молодого чоловіка, котрий злегковажив, приставши до випадкової компанії.
Житель Хмельниччини, попрацювавши на тернопільських новобудовах, трохи заробив грошей. Вдома на нього чекали, отож вирушив із сільського будинку, який винаймав у Тернопільському районі, до залізничного вокзалу в обласному центрі. І несподівано сталося так, що про повернення в рідні краї довелося забути на певний час.
Зустрів раніше судженого чоловіка, з яким завів, як мовиться, випадкове знайомство. Той був не сам, а в компанії з представницями слабкої статі. Всі вже трохи почаркували, то весело й з азартом прийняли до гурту хмельничанина. Він пригостив товариство, не шкодуючи грошей на пляшку та закуску. Провели час у Тернополі, а на вечір подалися до оселі, в якій квартирував «меценат» колективної забави.
Там гулянка тривала. Зранку всі вирушили в обласний центр. Зібралися в квартирі тернополянина. Звичайно, гостина пішла по новому колу. Нарешті тернополянин попросив у хмельничанина гривень п’ятдесят, мовляв, виручи, друже, а світ тісний – зустрінемося, то поверну. Перспектива «відкривати кредит» малознайомому чоловіка не радувала. Віднікався, розвівши руками: на столі ось і пляшка, і наїдки, то що іще треба?.. Та на слово знайшлося інше слово і між чоловіками зав’язалася суперечка. Претендент на позику під час штовханини розбив вазон. Конфлікт наростав… Його кульмінацією стало те, що під час розборок господар квартири виштовхнув гостя з вікна третього поверху. Скоєному п’яний чоловік значення не надав, а спокійно запропонував подружкам йти собі геть…

Таке «піке» могло закінчитися фатально. На щастя, обійшлося. Життю потерпілого, який потрапив до лікарні, вже ніщо не загрожує. А його кривдник має неприємності: його наступного дня розшукали та затримали працівники міліції. Порушено кримінальну справу, проводиться розслідування.

Коментарі вимкнені.