Поцілунок Богоридиці запрошує тернополян

3 квітня плануєтьмя поїздка в Раде, ПОЦІЛУНОК БОГОРОДИЦІ

Вже понад три роки у селі Радча, що неподалік Івано-Франківська, у місцевого священика зберігається копія чудотворного медальйона, оригінал якого, за переказами, поцілувала Діва Марія. А у радчанській церкві цією святинею зцілюють тих, кому не може допомогти медицина.

Історія медальйона починається у 60-х роках минулого століття з іспанського містечка Гарабандал. Саме там, за леґендою, до чотирьох дівчаток — Марі Льолі, Кончити, Якинти та Марі Роуз — з’явилася свята Богородиця. З’яви тривали більше чотирьох років, і під час них Діва Марія освятила своїм поцілунком деякі релігійні предмети, серед яких і був медальйон. Після цього з усіх частин світу, де перебували ці предмети, почали доходити звістки про їхню чудотворну силу.

Копія медальйона, яких, до речі, дуже мало, потрапила до Радчі завдяки канадському українцю Михайлові Рожелюку. Пан Михайло сам був зцілений Гарабандальським медальйоном після того, як, потрапивши в аварію, втратив усяку надію на видужання. Чому пан Рожелюк віддав святиню до Радчі, відповісти не може і сам радчанський священик о. Зіновій. Але сталося так, що, познайомившись із о. Зіновієм, Михайло Рожелюк саме йому передав медаль¬йон на зберігання.

Відтоді щоп’ятниці у радчанській церкві за посередництвом медальйона відбувається молитва за тих, хто потребує зцілення і кому не може допомогти медицина. Під час зцілення люди часто впадають у дивний стан, щось середнє між сном, втратою свідомості та ейфорією: підтримувана дяком людина безсило лягає на землю і приходить до тями лише через хвилину-другу після закінчення молитви. Більшість зцілюваних описують цей стан як повне розслаблення і дивне відчуття спокою і радості, що настає під час молитви. Може, це і є поцілунок Богородиці? В кожному разі бували випадки, коли хворі, які до молитви не могли самостійно пересуватися, після неї виходили з церкви своїми ногами.

Очевидці розповідають також, що за допомогою медальйона у Радчі траплялися випадки екзорцизму.

Сьогодні слава про медальйон поширилася далеко за межі району та області, і десятки людей щотижня приїжджають до Радчі, щоб отримати благословення Богородиці.

В прикріпленому файлі декілька фотографій.
Попередя вартість 90 – 110 грн.Прохання бажаючих зголоситись до 1 квітня.Довідки і запис по телефонах 42 31 72, 067 277 77 52, 050 722 77 42

Центр Гармонія
тел. 0352 42 31 72,  067 277 77 52,  098 25 11 521
www.harmoniya.org
Миру. Любові. Гармонії.

Коментарі вимкнені.