Проти мажора, який в Тернополі побив відомого спортсмена, порушили справу

Правоохоронці порушили кримінальну справу проти 27-річного чоловіка, який на Великдень побив відомого у Тернополі 32-річного спортсмена.

Як повідомив начальник відділу громадських зв’язків обласного управління міліції Петро Колісник, справу порушено за ст. 296 ч. 2 (хуліганство).

За його інформацією, бійка сталася увечері на Великдень у центрі міста. Про інцидент правоохоронців повідомила перехожа, після чого на місце конфлікту одразу виїхала оперативна група, пише УНІАН.

Один із чоловіків, проти якого порушено кримінальну справу, надав свідчення. Інших осіб, причетних до конфлікту, за даними П.Колісника, наразі встановлюють, триває досудове слідство.

За інформацією місцевої газети «Номер один», біатлоніста, призера юніорського чемпіонату світу Олександра Починка побили діти впливових у місті батьків. Молоді люди близько 21.00 їздили на своєму автомобілі у пішохідній зоні на вул. Сагайдачного. Два відомі тернопільські спортсмени – О.Починок та плавець, призер Олімпійських ігор Олександр Волинець зробили їм зауваження, після чого хулігани, до яких підоспіли ще кілька їхніх друзів, напали на біатлоніста.

У результаті спортсмен потрапив до лікарні зі зламаним носом, гематомою на правому оці та відкушеним вухом. Окрім цього, за даними видання, нападники пошкодили автомобіль О.Волинця, стрибаючи по ньому.

Коментарі вимкнені.