Росія заборонить відправляти грошові перекази в Західну Україну і визнає персонами нон грата заробітчан звідти?

Російська Держдума має направити ноту протесту до парламенту України, заборонити відправляти грошові перекази в Західну Україну і визнати персонами нон грата заробітчан, що приїжджають звідти в Росію. Так очолювана Володимиром Жириновським Ліберально-демократична партія Росії (ЛДПР) прокоментувала інциденти під час святкування Дня Перемоги у Львові.

“Держдума повинна розглянути питання і направити ноту протесту, якщо це можливо, до парламенту України. Такі дії неприпустимі. Держдума поставить себе в невміле становище, якщо спустить усе на гальмах”, – сказав депутат від ЛДПР Сергій Іванов, виступаючи в Держдумі від імені фракції.

Він запропонував заборонити грошові перекази з Росії в Західну Україну, зокрема в місто Львів, і визнати персонами нон грата представників цього регіону, що приїжджають на заробітки в Росію. “Ми вимагаємо, щоб особи, які приїжджають сюди заробляти і тим самим годувати своїх націоналістів, були визнані персонами нон грата “, – сказав Іванов.

Депутат запропонував також запросити на позачергову “урядову годину” міністра закордонних справ РФ Сергія Лаврова. “Генконсул побитий, вінок офіційний державний розірвали, розтоптали, а офіційна влада нічого не зробила для того, щоб цьому перешкодити. Причому вони знали, що ці провокації будуть”, – сказав російський парламентар.

Як відомо, Львів відзначив День перемоги масовими сутичками. Так, на пагорбі Слави активісти ВО “Свобода” закидали беркутівців камінням та димовими шашками.

Гурт молодих людей у центрі Львова, на Площі Ринок, підпалив попередньо принесені червоні прапори.

Генконсул Росії у Львові Олег Астахов заявив, що у його колег по дорозі на Пагорб Слави відібрали вінок, який ті мали намір покласти на військовому кладовищі.

-1 thoughts on “Росія заборонить відправляти грошові перекази в Західну Україну і визнає персонами нон грата заробітчан звідти?

  • 11:47 | 11.05.2011 о 11:47
    Permalink

    Вполне адекватная реакция со стороны России.

  • 15:59 | 11.05.2011 о 15:59
    Permalink

    Щиро дякуємо.Нах нам потрібні ті рублі,євро краще набагато !!! Нехай міцно нас поцьомають в дупу.

  • 22:47 | 11.05.2011 о 22:47
    Permalink

    Анекдот в тему “А-ля Жериновський”
    Балакають дві старі жіночки.
    – Знаєш, кума, до мене внучок з Києва приїхав. Така дитинка роботяща: Дрова нарізав, город сполов, хату побілив, сіна заготував. Ну така дитина, така…
    Друга мрачно: а до мене, падло, внучок приїхав. Пів села дівчат перепортив, нічого не робить, три рази міліція приїздила… Вранці кажу йому “іди хоч корові їсти дай”, так знаєш шо він мені сказав??
    – Имел я её в рот!!!
    Так я усіх циплят поховала, щоб він їм дзьобики не розламав…

Коментарі вимкнені.