Розпочалося зголошення на вишкільний табір “Відвага” ім.Гавдиди

З 1 по 12 серпня на кордоні з Росією відбудеться вишкільний табір для  молоді “Відвага – 2011 ім. І. Гавдиди”, учасниками якого можуть стати всі бажаючі, віком від 16 до 26 років, які будуть відібрані на конкурсній основі.

Мета табору
– фізичний та ідеологічний вишкіл молоді. Програма ефективно поєднує в собі як фізичне так й інтелектуальне навантаження та складається з чотирьох блоків, а саме:

– таборовий, який включає в себе низку лекцій з табірництва, мандрівництва, виживання в природі, орієнтування на місцевості і т.п.;

– громадська дія, де учасники зможуть подискутувати про засади опору режиму, дізнатися як правильно поводитись на акціях та при затриманні міліцією, як ефективно використовувати соціальні мережі в роботі громадського активіста;

– а також ідеологічний та історичний, який включатиме в себе історичні екскурси про Конотопську битву, історію Холодного Яру, дискусії про боротьбу ірландських та хорватських націоналістів, героїчні сторінки з боротьби УПА та багато інших цікавих, а головне – актуальних тем. Дискусії відбуватимуться за участю фахових спеціалістів.

Практична частина складатиметься з туристичних та спортивних змагань (регбі, волейбол, кікбоксінг), водних ігор, теренової гри, змагань з туристичної техніки, смуги перешкод та вимаршу довжиною понад 60 км з елементами квесту.

Важливою особливістю “Відваги” є сувора дисципліна, яку повинен дотримуватись кожен учасник табору. Алкоголь тут суворо заборонений, а курити можна тільки 10 хвилин на добу у визначений час. Детально з правилами табору можна ознайомитись тут.

Де? На березі річки Псел, Сумська область, поблизу кордону з Росією.

Коли? З 1 по 12 серпня 2011 року.

Як? Участь у таборі є БЕЗКОШТОВНОЮ при умові виконання виряду.

ВМГО “Молодіжний Націоналістичний Конгрес”

“Відвага” – це спосіб змінити себе і перемогти свої слабкості, виховати свою волю, характер та навчитися перемагати.

Коментарі вимкнені.