Сьогодні у Бережанах землетрус

Жителі Бережан ще не відіспались після фестивалю «Рурисько» – а тут новий драйв.
13 серпня 2011 року запланований грандіозний землетруc: бережіть вікна, тримайте стіни – до нас їде DJ Andrey Balkonsky (House DJ)_. Це резидент «Andrey Balkonsky Booking Agency»,радіостанції «Kiss FM», проекту «Exclusif» (м. Київ) 1995-1996 – працював на радіостанціях «Лідер», «СуперНова», «Радіо Рокс», був автором та ведучим програми «Дзеркало Світу» та інших; у 1997 – розпочав кар’єру клубного ді-джея в клубі «Білі Ночі»; у 1998 – 2003 – був резидентом київських клубів «Будапешт», «Ника», «Голливуд», «ПромЗона», «Тусетье»; а у 2003 – 2007 – у клубі «Максимум»
у 2004 – 2006 – в світ виходять декілька мікс-альбомів, а сам DJ активно гастролює у співпраці з компанією«Вирус Production»; у 2005 – презентує радіо-шоу «Війна и Мир» на хвилях радіостанції «Star FM» и проводить серію вечірок для підтримки проекту;
у 2006 – відкриває власне агентство «Andrey Balkonsky Booking Agency», за підтримки якого вже пройшло безліч вечірок за участю багатьох ді –джеїв по всій Україні;
А тепер до послужного списку міст, які прожили хоча б одну ніч в ритмі музики Балконського доєднується і наше місто Бережани!

Також спеціальним гостем є DJ Shelestoff (House DJ) . Екс-резидент радіостанції «Kiss FM», резидент проекту «My Retro» З дитинства захоплювався музикою, і завжди цікавився «що постійно крутить ді – джей за пультом»
В клубі “МАXИМYМ” познайомився з місцевими резидентами DJ Ru$$ и DJ Andrey Balkonsky, які й вирішили показати мені діджей-плейс. DJ Shelestoff затримався в клубі резидентом на два роки і грав з Milk & Sugar (Германия), DJ Kolesky (Франция), DJ Sender, DJ Алексей Кононов, DJ Light, DJ Ice, DJ Slava Flash, DJ Динамит, DJ Chief MC, DJ Move, DJ Бинокль, DJ Anna Lee, DJ Donatas, DJ Decibel, DJ K. Doomski. На даний час є членом асоціації ді – джезв Blue Hearts Team (DJ Ru$$, DJ Shelestoff, DJ Andrey Balkonsky, DJ Natasha Rostova, Houseboy). DJ Shelestoff є засновником проекту і серії вечірок “My Retro” –party.

Гордістю проекту без сумнівів є Люшен і DJ UNIT, молоді та прогресивні Тернополяни, за ініціативою яких ночі тернопільської молоді є яскравими та неповторними. Dj UNIT стверджує, що любов до музики, зокрема до RAP – музики та культури, з’явилась задовго до DJ-ингу. Музику захотілось не лише слухати, а й створювати, подавати слухачеві настрій та позитивні емоції. Тому з 2008 року він стає резидентом «NIGHT CLUB MARAKANA» в стилі R’N’B, RAP & HIP-HOP. В 2009 році стає участником студии «I-RENA HOUSE». Якісними та експресивними є також спільні проекти DJ UNITа з Люшеном. Саме в такому складі ми очікуємо їх в Бережанах
Заряджати народ буде неповторний MC Kevin, а драйвувати протягом ночі будуть ще й неперевершені DJ P.I.M.P., DJ StallkeR, “Mike M”, DJ_ST®IKE, Loki Lander, а Бережани представлятиме Dj Zoom3r.
Цей без сумніву Найграндіозніший Dance Festival в Тернопільській області можна вважати міжнародним, оскільки участь у еьому бере також Dj Ti.Subkowskyj (Польща)
Якщо ви проспите цю ніч у своєму ліжку – ви по справжньому НЕ ЖИЛИ! Очікуємо кожного з будь – якого міста , адже ціна квитка – всього 50 ГРН , ЗАМОВЛЕННЯ КВИТКІВ ЗА НОМЕРОМ
+380932419358 , +380673507540 Настя.
Організатори тримають інтригу – місце проведення заходу всім повідомлять через мобільний телефон за деякий час перед фестом.
Готуйте сили для відриву!

Коментарі вимкнені.