Сьогодні в Бережанах КВН

1-й (міський відбірний) тур Фестивалю КВН “Кубок рідного міста” відбудеться 12 травня  в актовому залі БАТІ. Початок о 16.00.
Захід спрямований на зародження комплексного масового культурного дійства на території міста Бережани. Фестиваль проводиться з метою консолідації зусиль зацікавлених центральних органів виконавчої влади та громадських організацій у розвитку дитячого та молодіжного руху КВН України щодо створення умов для творчого, інтелектуального і духовного розвитку дітей та молоді, виявлення талановитих, обдарованих, творчих особистостей, патріотичного, морального та естетичного виховання дітей та молоді, організації їх змістовного дозвілля. Захід об’єднує представників молоді громади міста Бережани.
Кубок проводиться у два тури:
1-й (міський відбірний) тур – 12 травня,
2-й (фінальний) тур за участі команд інших міст – осінь 2011.
Підготовка та організація Проекту здійснюється Молодіжним Порталом Бережан та міською громадською організацією “Рідне Місто”.
Партнери Проекту: районний відділ освіти, районний відділ культури і туризму, районний відділ у справах сім’ї та молоді Бережанської райдержадміністрації, Кластер сільського туризму «Мальовнича Бережанщина», Естрадна студія «Крок».
Учасниками проекту може бути будь-яка група фізичних осіб – громадян України, які можуть бути в складі як дитячої, так і юнацької команди КВН. До участі запрошуються команди навчальних (загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних, вищих) закладів. Вік учасників команди – до 18 років.
Додаткова інформація:
тел. 096.172-52-52 (Алла Соколовська) 067.35-45-100 (Володимир Якимів);
інтернет-сторінка: http://vk.com/events.php?act=s&gid=23410401

Коментарі вимкнені.