Сталін зробив з сільського хлопця зірку

20 грудня відбулася прес-конференція «Захисти честь нації», на якій учасник ВО «Тризуб» Василь Лабайчук та Євген Філь звернулися до органів влади з проханням дати політичну оцінку засудженню до трьох років хлопців, які зняли голову з пам’ятника Сталіну. Крім терміну, хлопці мають сплатити штраф в розмірі 109 тисяч гривень. Проте Євген Філь стверджує, що ніхто ніяких штрафів сплачувати не збирається. Всім присутнім на прес-конференції роздали список речей, які вилучили в потерпілих тризубівців. У списку – комп’ютерна техніка, мобільні телефони, та особисті речі.
Також Василь Лабайчук розказав про перебіг акції «Я також винищував українців, поставте і мені пам’ятник!», яка цими днями проходить по всій Україні. Він повідомив, що в нашій області по всіх районних центрах розповсюджено плакати на яких Гітлер і Сталін звертаються до українців з проханням встановити пам’ятники. Щогодини на сайті ВО «Тризуб», з’являються фотозвіти акції з різних міст. Наприклад, в Херсоні така листівка поклеєна біля Прокуратури, в Тернополі плакати висять в районі Театрального майдану. Суть акції полягає в тому, щоб не допустити зародження новітніх тоталітарних режимів, і знищення пам’яті про часи Сталінізму. Присутні, наголосили, що влада мала давно сама знести символи тоталітарного минулого.
Не забув пан Василь згадати і про політичні репресії в Україні, які за його словами, застосовуються не лише проти Тризубу, але і проти інших опозиційних партій, зокрема проти Юлії Тимошенко та Юрія Луценка. Також тризубівець розповів, про те, як змінилося життя після СІЗО: перехожі на вулицях почали його впізнавати, а місцеві політики за такий вчинок тиснуть руку.
Окрім тризубівців, на зустрічі були присутні представники схожих за ідеологічною доктриною політичних сил, які підтримують усікновення голови Сталіна. Зокрема, Василь Турецький, «Українська Народна Рада»; Степан Барна, «За Україну»; Ірина Водяна, ВО «Жіноча Січ»; Роман Навроцький – ВО «Свобода».
Загальним завданням такої зустрічі можна вважати пропаганду всього національного, та відмову від тоталітарного минулого, боротьбу з привидами тоталітаризму, як в українських містах так і в свідомості кожного.

-1 thoughts on “Сталін зробив з сільського хлопця зірку

  • 09:31 | 21.12.2011 о 09:31
    Permalink

    Дістали зі своїм піаром. Все розумію, але є нагальніші та важливіші проблеми. За декілька років вимерло пару мільйонів українців, то про це мовчать. Мертві вже нічого не скажуть, пра?

  • 09:33 | 21.12.2011 о 09:33
    Permalink

    Той Барна вже у горлі стоїть зі своїми мухами в носі. Вже би сі втишив трохи

  • 11:58 | 21.12.2011 о 11:58
    Permalink

    Украiна безкомпромiсна держава. Будуть ввсi правi i всi неправi-завжди. Тому таку херню не слiд читати.

  • 14:28 | 21.12.2011 о 14:28
    Permalink

    дякую

Коментарі вимкнені.