Таблетки радості або чи купують бережанські чоловіки «Віагру»?

«Віагра», «Дженагра» та «Імпаза» — троє схожих ліків від імпотенції — з кожним роком завойовують нові сегменти ринку. Якщо раніше в першій рекламній кампанії «Віагри», знімався немолодий американський сенатор Боб Доул, то тепер героями роликів стають чоловіки не старше сорока. Маркетологи вже не пропонують покупцям лікуватися від імпотенції, а позиціонують свої препарати як пігулки для радості.

Як пише газета The New York Times, першими такі ліки стали отримувати дійсно хворі на імпотенцію люди. За рецептом лікаря сексуальне життя вдавалося налагодити страждаючим від цукрового діабету, неврологічних порушень або побічних ефектів антидепресантів. Проте надалі попит на «Віагру» різко зріс. По-перше, лікарі стали без зайвих питань виписувати рецепти всім, хто просить. По-друге, з’явилися багаточисельні інтернет-аптеки, які пропонували препарати від імпотенції без рецепту і з доставкою. Відповідно, розширилося і коло покупців. «Пацієнтами» стали здорові люди, які хотіли підстрахуватися перед хвилюючим побаченням.

Простіше кажучи, «Віагру», «Дженагру» та «Імпазу» тепер купують всі, хто хоче бути упевнений в своїх сексуальних можливостях незалежно від обставин. Виробники ліків при цьому підкреслюють, що прийом їжі або алкоголю ніскільки не впливає на їх ефективність.

Ми запитали  працівників декількох бережанських аптек, чи купляють Віагру або ж ідентичні препарати бережанські чоловіки?

– Звісно купляють. Якщо вас цікавить конкретна цифра, то продаємо в середньому 1 пачку таблеток в тиждень. Хоча й коштує Віагра чимало – ціна 4-х таблеток  у нашій аптеці в залежності від дози коштує від – 344 до 429 гривень.

– У нас Віагри немає, але є її замінники – Дженагра, яка коштує від 82 до 268 гривень, в залежності від дозування, а також відомий препарат Імпаза за 75 гривень. Не можу сказати, що купляють їх часто, але продаємо ці препарати регулярно.

– Звичайно, що такі таблетки у нас продаються, і ви знаєте, користуються неабияким попитом.

Ціни звісно відносні, та заокруглені. Кожна аптека встановлює свою, незалежну ціну. Одне, що радять усі медики – це купляти капсули по 100, а не по 50 мл, мотивуючи свій вибір їх більшою ефективністю. І ліпше займати чергу за «Віагрою» зараз. Адже в порівнянні з минулим роком ціни на неї виросли в середньому на 100 гривень, і навряд чи поменшають.

Від себе дам одну пораду бережанським чоловікам. Не варто соромитися, купуючи «Віагру». Іноді ліпше змовчати, аніж сказати, що таблетки для друга. Як поділилися зі мною фармацевти, таку «відмазку» говорить практично кожен чоловік. Тому не дивуйтеся, що фраза: «Дайте будь-ласка пачку «Віагри». Друг попросив.», викликає у фармацевтів щиру посмішку.

На останок розповім вам кумедну історію, якою поділився зі мною один бережанець. Ну дуже вже захотілось його другові поїхати у Китай. От тільки грошей було не достатньо. Тому придумав цікавий спосіб «підзаробітку». На позичені кошти, уже повертаючись з Китаю накупив дві сумки ліків. (До слова, вони там надзвичайно дешеві). Ліки були не що інше як «Віагра». Після повернення у рідні Бережани продавши її і гроші заробив, і друзів «сувенірами» порадував…

Якщо ж у вас немає знайомих, що збираються до Китаю, сміло звертайтеся у місцеві аптеки. «Віагра», такі ж самі ліки як «Аспірин» чи «Анальгін». Бережанські фармацевти обов’язково допоможуть із правильним вибором, аби в кінцевому результаті усі залишилися задоволеними.

Крістіна ШУШВАЛ

Коментарі вимкнені.