“Тернопіль” і “Бережани” продовжують утримувати лідерство

“Тернопіль” і “Бережани” продовжують утримувати лідерство у своїх зонах чемпіонату Тернопілля з футболу.

За результатами другого туру, що пройшов 1 травня, ці команди виграли у своїх суперників із розгромними рахунками. Проте загалом цей тур приніс цілий ряд несподіваних результатів.

У південній групі чинний чемпіон “Тернопіль” вийшов у лідери. Також після двох зіграних турів стовідсотковий результат у цій групі – 6 очок – у двох матчах демонструє заліщицький “Дністер”. У північній – лідирують “Бережани”. Рівну із ними кількість очок мають гравці кременецького “Буревісника”. Але вони поступаються за різницею забитих і пропущених м’ячів. Хоча команди зіграли лише два тури, вже можна сказати, що у своїх групах “Тернопіль” і “Бережани” є головними фаворитами. Тож перші місця вони посідають цілком заслужено. Інші матчі другого туру у південній зоні дали цілий ряд несподіваних результатів. Так, один із фаворитів північної зони “Марспирт” із Марилівки втратив очки. Він майже сенсаційно зіграв унічию з “Добровлянами” Заліщицького району (0:0). У матчі “Чорткова” та “Борщова”, які у першому турі зазнали синхронних поразок, сильнішими виявилися чортківські футболісти (2:1). У Заліщиках доволі несподівано “Дністер” здолав теребовлянську “Ниву” (2:0) та разом із “Тернополем” набрав шість очок у двох зіграних матчах. “Тернопіль” переважає “Дністер” лише завдяки кращій різниці забитих і пропущених м’ячів. І нарешті в останньому матчі туру перші очки набрала монастириська “Галичина”. Вона на своєму полі зіграла внічию з бучацьким “Колосом” (1:1). У північній зоні лідер не змінився. Ним залишається головний фаворит групи – ФК “Бережани”. Після розгрому у першому турі “Козови” (4:0), тепер бережанські футболісти на своєму полі не залишили каменя на камені від аутсайдера минулорічного чемпіонату – “Шумська” (8:2).

Разом із “Бережанами” максимум у двох матчах набрав кременецький “Буревісник”. Він на своєму полі несподівано здолав “Ланівці” (2:1). Першу перемогу у сезоні здобув і підволочиський “Агро-Збруч”. Він виявився сильнішим у протистоянні зі “Збаражем” (2:1). “Козова” та “Зборів” переможця не виявили (1:1).

Останній матч туру – “Галич” і “Поділля” (Тернопільський р-н) – проходив у Збаражі. Гру спортсмени не змогли завершити через грозу. Поєдинок перервали за рахунку 1:0 на користь збаражчан. Дограють цю зустріч команди пізніше. До слова, за останні роки такий прецедент в обласному футболі стався вперше.

http://www.sport.monastyryska.com

Коментарі вимкнені.