Тернопільщина відкрила турсезон-2011 фестивалем «Мандруємо замками Тернопілля» та журналом «TernoTRAVEL»

Козацькими боями, варениками, пивом, піснями та журналом  «TernoTRAVEL» відкривали цього року на Тернопіллі туристичний сезон 2011 року. Відкриття сезону пройшло традиційно у Збаражі  в ході фестивалю «Мандруємо замками Тернопілля», – повідомляє прес-центр КП Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий центр».

 

Грандіозне свято з цікавою шоу-програмою привабило  велику кількість туристів з України, Польщі, Італії, Німеччини, Росії. Відвідувачі заходу мали можливість побачити відтворення козацьких боїв від провідних клубів історичної реконструкції, поласувати місцевим кулінарними виробами та посмакувати свіжим пивом. Окрім цього, до уваги туристів були запропоновані фестиваль козацької і народної пісні та конкурс на найбільший вареник – “Вареник-Фест”.

У святкових заходах взяли участь представники комунального підприємства Тернопільської обласної ради «Тернопільський обласний інформаційно-туристичний краєзнавчий  центр», які презентували  учасникам фестивалю нові пропозиції туристичного сезону та черговий номер  журналу  «TernoTRAVEL».

За словами заступника директора Тернопільського обласного інформаційно-туристичного краєзнавчого центру Анатолія Фарцабея, журнал «TernoTRAVEL», який видає підприємство – перше і унікальне спеціалізоване видання в регіоні, яке займається промоцією туристично-рекреаційного потенціалу Тернопільщини. «Наш  журнал читають по всій Україні: його ми розповсюджуємо під час різних  туристичних заходів, надсилаємо адресно в іноземні консульства та посольства, працюємо над тим, аби нас читала закордоном  українська діаспора. А придбати журнал у Тернополі можна у кіосках «Торгпреси», – інформує Анатолій Фарцабей.

За словами представника інфортурцентру  «дуже показово, що на свято у Збараж приїхала така велика кількість відвідувачів». «А враховуючи те, що це тільки початок туристичного сезону, а влітку та восени на Тернопіллі планується ще близько сотні різноманітних туристичних та культурно-мистецьких заходів, можна стверджувати, що процес розвитку як внутрішнього, так й іноземного туризму на Тернопільщині набирає обертів», – переконаний заступник директора комунального підприємства Тернопільської обласної ради Анатолій Фарцабей.

 

 

Коментарі вимкнені.