Тернопільські міліціонери під час навчань отримали «задовільну» оцінку

11 серпня у Тернополі відбулися практичні навчання, де місцеві правоохоронці демонстрували вміння забезпечити громадський порядок під час проведення футбольних матчів. Захід відбувся в рамках підготовки до чемпіонату Євро-2012. За ходом тренувань спостерігав заступник начальника управління масових та охоронних заходів МВС України полковник міліції Олег Матвєйцов. Керівники зведеного загону уважно переглянули підготовлену відеоінформацію про сутички футбольних фанатів під час чемпіонатів в інших державах світу. Досвід роботи поліцейських європейських країн демонструє, як важливо вчасно та вміло призупинити протиправні дії агресивно налаштованих вболівальників, врахувати їхню поведінку, а також злагоджено діяти у складних ситуаціях. Саме на цьому й будують свою роботу тернопільські міліціонери під час тренувань на полігоні поблизу села Смиківці, що у Тернопільському районі.

Представник МВС України ознайомився з тим, наскільки технічно підготувалися до навчань у Тернополі. Начальник обласного управління міліції, генерал-майор Федір Бортняк поставив конкретне завдання присутнім, змоделювавши ситуацію можливих сутичок футбольних фанатів, – повідомляє ІНТБ.

У навчаннях брали участь не тільки міліціонери області, а й військовослужбовці внутрішніх військ. Правоохоронці добре розуміють, що наступного року їх можуть залучити на допомогу тим областям, де проходитимуть спортивні матчі. Порядок доведеться забезпечувати не тільки на спортивних об’єктах, а й у громадських місцях та поблизу них. Отож, правильні, професійно виважені дії найкраще відпрацювати заздалегідь. Саме на цьому наголошувалося під час підбиття підсумків. Представник МВС України «задовільно» оцінив дії тернопільських міліціонерів.

 

Коментарі вимкнені.