Тернопільські студенти в Коропці співали і вшановували загиблого миротворця

Протягом 21 грудня тернопільські студенти  відвідали старовинне селище Коропець, подарувавши місцевій школі-інтернату запальний та веселий концерт присвячений дню Cв. Миколая та Нового року.
«Коли приїжджаєш в село із великою історією та ще й таким старовинним палацом, аж дух перехоплює» , – каже студентка Оля Пшик. Дійсно, приїхавши в таке гарне село, відчуваєш гордість за свою державу.
Після приїзду студенти вшанували пам’ять випускника Коропецької школи-інтернату Ярослава Злочевського, який загинув під час миротворчої місії в Іраку, саме він своєю мужністю врятував від смерті своїх бойових товаришів.
Також   студенти   подарували школярам та ліцеїстам концертну програму. « Заряджені   веселими емоціями ми дарували усмішки, та тішились від радісного блиску в очах дітей, увага їм дуже потрібна, адже більшість вихованців школи-інтернату діти-сироти» , – каже ведучий свята Федак Іван.
Після виступу ще довго обмінювалися приємними враженнями та емоціями із школярами та ліцеїстами, а, повертаючись в Тернопіль, ми ще довго усвідомлювали, яку хорошу справу зробили.
Доброчинна акція була організована разом із Cтудентським військово-патріотичним клубом ТНЕУ.

Коментарі вимкнені.