Тернопільських депутатів повчили

Міжнародний республіканський інститут спільно з Тернопільською міською радою та Тернопільським Національним економічним університетом протягом 8-9 жовтня провели семінар для депутатів міської ради.

Протягом двох днів, завдяки експерту Інституту Політичної Освіти Олександру Солонтаю та депутату Черкаської обласної ради Любові  Майбороді, тернопільські обранці мали можливість покращити власні знання з таких тем, як особливості бюджетного процесу в місцевих радах, комунікації між органами місцевого самоврядування та громадою, стратегічне та тактичне планування. Також для них проводили практичні заняття.

«Депутати – фахівці своєї галузі, проте не всі мали досвід депутатської діяльності. Минув майже рік від часу, коли тернопільські обранці стали депутатами та здобули певний досвід, який саме час підкріпити знаннями», – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

По завершенню семінару Сергій Надал вручив подяку міського голови  представнику Міжнародного республіканського інституту Олександру Примостку за впровадження демократичних цінностей в Україні, сприяння розвитку громад та ефективній роботі органів місцевого самоврядування.

Коментарі вимкнені.