Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна пропустить два етапи Кубка світу

На два наступних етапи Кубка світу, що пройдуть у США, збірна України відправиться у “врізаному” складі. Зокрема остаточно відомо, що з жіночою збірною не полетять за океан Віта Семеренко, Оксана Хвостенко та тернополянка Олена Підгрушна, – пише газета “20 хвилин”.

Кубок світу з біатлону відправляється за океан. Два наступних етапи пройдуть саме у США – у Преск-Айслі (4-6 лютого) та Форт-Кенті (10-13 лютого). Втім, більшість світових провідних збірних відправляють туди свої далеко не найсильніші склади. Причина – дальній переліт не зовсім вкладається у підготовку до чемпіонату світу, який проходитиме у російському Ханти-Мансійську у березні.

Окрім вищезгаданих жіночих втрат, у нашій чоловічій збірній не виступлять Андрій Дериземля, Сергій Сєднєв, Олександр Біланенко та Олексій Бережний.

Зазначимо, що вже у найближчий вікенд розпочнеться чемпіонат світу серед юніорів, що пройде в чеському Нове Место. Прямі трансляції з етапу організує телеканал “Євроспорт”. Нагадаємо, що у збірній України серед юніорів виступає цілий ряд тернопільських вихованців.

Коментарі вимкнені.